KAMPANJA-SNIŽENJE CIJENA 10% NA SVE BRTVE

Objavljeno od u Novosti, Uncategorized - siječanj 29, 2018

Ako trebate brtve, danas imate sreće jer počinje naša nova kampanja.  Dovoljno je da u izborniku grupe proizvoda odabere Brtve i pregledate naše skladište s navedenim cijenama i dostupnim količinama ili ukoliko tražite određeni promjer u tražilici pod kataloški broj upišete OR i u nastavku točnu dimenziju koju trebate. Recimo da trebate o ring za priključak navoja M27x2, unutarnji promjer o ringa je 23,47 mm, dovoljno je da u tražilici pod kataloški broj upišete OR23 u rezultatima će se prikazati dostupna brtvila u traženoj dimenziji bez obzira na debljinu.

Lako, jednostavno i dostupno.  Vidljive su sve potrebne informacije, dimenzije o ringa, materijal, šifra proizvođača i pdf stranica iz kataloga s detaljnim informacijama.

Kao što se primjetili snizili smo cijene 10% za sva dostupna brtvila. Nakon što ste odabrali brtvu prema Vašim potrebama kliknite na Vaš odabir, recimo da je to OR23,47X2,62NBR, upišete količinu koju želite, trenutno Vam je dostupno 26 komada a zatim dalje procesuirate narudžbu kako Vas shop navodi.

http://hidragrupa.hr/kategorija-proizvoda/brtve/

Ugodnu kupovinu želi Vam,

Hidra Grupa team