Izbornik

0

O nama

Poštovani kupci, odlučili smo se na zaokret. Još nitko putem web shopa na našem tržištu ne prodaje fleksibilne cijevi i komponente hidraulike i pneumatike. Mi smo prvi!

ZAŠTO?
Zato jer smo u skladu s vremenom, okrenuti kupcima i njihovim potrebama. Kako biti konkurentan i uvijek dostupan, a da to kupca ne košta više nego je potrebno

KAKO KUPCIMA NUDITI KVALITETU PO KONKURENTNOJ CIJENI?
Formiranje prodajne strategije isključivo na bazi prodajnih agenata koji automobilima putuju od kupca do kupca i nude proizvode i usluge postaje zastarjelo i preskupo. Kupac mora platiti trošak automobila, goriva, cestarine, telefona i razne druge troškove. Proizvod postaje skup i nekonkurentan. Da bi održali sustav, traže novog jeftinijeg dobavljača, što u pravilu znači lošiju kvalitetu.

MISIJA
Ako misija predstavlja način na koji ćemo ostvariti viziju, onda možemo reći da je naša misija biti prvi izbor. Dajemo pravu vrijednost za uloženi novac jer kupac na našim stranicama s lakoćom dolazi do potrebnih informacija (tehničke karakteristike, cijena, dobavljivost) presudnih kod donošenja odluke o kupnji.

VIZIJA
Naša vizija je postati najbolja internet trgovina za fleksibilne cijevi i komponente hidraulike i pneumatike.

KAKO NAJOPTIMALNIJE KORISTITI NAŠU INTERNET TRGOVINU?
Radili smo dugo i naporno kako bismo osmislili ovu internet trgovinu, a ideja vodilja u svakom momentu bila je „biti koristan kupcu“, omogućiti mu da lako i brzo dolazi do potrebnih informacija, nuditi kvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama.

Ukoliko nemate vremena analizirati grupe proizvoda u tražilici svih proizvoda, upišete šifru ili naziv traženog proizvoda.

Ukoliko trebate više proizvoda ili Vas zanima analizirati naš asortiman, odaberite grupu iz područja Vašeg interesa. Kod 2. i 4. grupe prikazane su podgrupe radi lakšeg odabira, prikazani su Vam svi proizvodi koje možete pretraživati po šifri, nazivu, ključnoj riječi, cijeni (uzlazno i silazno) unutar podgrupe, grupe ili cijele trgovine. Za svaki proizvod prikazana je šifra proizvođača, naziv, veleprodajna cijena, količina dostupna sa skladišta i stranica iz kataloga proizvođača. Ukoliko na priloženoj stranici ne pronalazite sve potrebne informacije o proizvodu, u dijelu katalozi su linkovi na kompletne kataloge proizvođača ili nam pošaljite upit na prodaja@hidragrupa.hr.

Navedene cijene su veleprodajne bez uračunatog PDV-a. Cijene vrijede za naznačenu količinu dostupnu sa skladišta. Ukoliko trebate količine veće od trenutno dostupnih, pošaljite nam upit na email prodaja@hidragrupa.hr s točno naznačenim šiframa proizvoda i količinama. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

U dijelu novosti možete se informirati o našim trenutnim promocijama koje imaju ograničeno vrijeme trajanja.

To je najpovoljniji način kupovanja, a svaka promocija će u pravilu trajati 15 dana.

Pratite nas!
Vaš Hidra Grupa tim.

WordPress Image Lightbox